Home >> Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

ERASMUS ACADEMIE

Adres

Burgemeester Oudlaan 50

PC/Plaats

3062 PA ROTTERDAM

Telefoon

010-4081839

Email

info@erasmusplus.nl

Website

www.erasmusacademie.nl

Erasmus Academie BV, opgericht op 19 maart 1996, is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eerst als Erasmus Plus en sinds 2006 onder de huidige naam, organiseert Erasmus Academie al meer dan 16 jaar gespecialiseerde cursussen voor professionals (PAO) en hoger onderwijs voor iedereen van 50 jaar en ouder (Hovo Rotterdam).

Erasmus Academie stelt zich ten doel wetenschappelijke kennis maatschappelijk bruikbaar en toegankelijk te maken via kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Onze cursussen moeten bijdragen aan een duurzame, rechtvaardige en open samenleving, motiveren en een inspiratiebron zijn voor zowel personen als organisaties. Erasmus Academie werkt daartoe samen met zowel onderzoekers en docenten van de Erasmus Universiteit en andere kennisinstellingen, als met vooraanstaande experts uit de (beroeps)praktijk.

Erasmus Academie BV is een van de 16 werkmaatschappijen van de EUR Holding BV. De werkmaatschappijen zijn actief op het gebied van contractonderwijs, contractonderzoek en/of kennisexploitatie. De EUR is 100% aandeelhoudster van EUR Holding en EUR Holding is 100% aandeelhoudster van de werkmaatschappijen.

Kaart
Erasmus Academie
https://img.youtube.com/vi/_6XaW060KxE/0.jpg